ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ...
'Ενας  επιστήμονας ήθελε να αποδείξει μια θεωρία και αναζητούσε έναν εθελοντή.

Βρήκε έναν θανατοποινίτη τον οποίο περίμενε μια ηλεκτρική καρέκλα. Προσφέρθηκε να συμμετάσχει σε ένα επιστημονικό πείραμα για το οποίο θα γινόταν μια μικρή τομή στο χέρι του για να επιτρέψει στο αίμα του να ρέει αργά έως την τελευταία σταγόνα.

Του είπαν ότι πρόκειται να πεθάνει, αλλά θα ήταν ένας θάνατος χωρίς να υποφέρει, και δεν θα παρατηρούσε καν τον πόνο. Ο κρατούμενος συμφώνησε επειδή αυτός ο θάνατος ήταν καλύτερος από έναν θάνατο σε ηλεκτρική καρέκλα.

Τον έβαλαν σε φορείο και έδεσαν το σώμα του, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί. Έκαναν μια μικρή περικοπή στον καρπό του και έβαλαν ένα μικρό κύπελλο αλουμινίου κάτω από το χέρι του. Το κόψιμο ήταν ρηχό, αλλά ήταν αρκετό για τον άνδρα να πιστέψει ότι οι φλέβες του είχαν κοπεί.

Ένας μικρός διανομέας τοποθετήθηκε κάτω από την κλίνη για να ρυθμίσει τη ροή ενός υγρού με τη μορφή σταγονιδίων.

Ο κατάδικος άκουσε τις σταγόνες και μέτρησε κάθε σταγόνα, νομίζοντας  ότι ήταν το αίμα του. Ο επιστήμονας μείωνε αργά τον αριθμό των σταγόνων με το διανομέα, έτσι ώστε ο κατάδικος να πιστεύει ότι το αίμα του εξαντλείται αργά. Με την πάροδο του χρόνου, η εμφάνισή του έχασε το χρώμα της, ο παλμός του επιταχύνθηκε και άρχισε να αναπνέει βαριά.

Όταν η απόγνωση του έφτασε στο αποκορύφωμά της, ο επιστήμονας έκλεισε εντελώς τις βαλβίδες, ο κρατούμενος υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Ο επιστήμονας κατάφερε να αποδείξει ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι αυστηρά γεμάτο από ότι είναι αποδεκτό, θετικό ή αρνητικό, επηρεάζοντας ολόκληρο το πνευματικό και οργανικό μέρος του ανθρώπου.
Αν και πιστεύουμε ότι ο νους δεν έχει όρια και δεν εξαπατά τον εαυτό του, μερικές φορές όταν δεν καταλαβαίνει κάτι, δημιουργεί κάτι άλλο που δεν υπάρχει καν.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΏΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ...
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...
ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ...
ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ!!!


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.