Δημοσιογραφικές αθλιότητες: Ο ΣΚΑΪ έβαλε κάμερα σε ΜΕΘ


Με ζητούμενη την τηλεθέαση αρκετά μέσα ενημέρωσης έχουν παντελώς ξεφύγει χωρίς να λογαριάζουν ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε ενδεχομένως και θέματα προτεραιοτήτων στους χώρους αυτούς.

Αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ σε μια προσπάθεια να κάνει τη «διαφορά» από τον ανταγωνισμό, έβαλε (προφανώς) κάμερα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συγκεκριμένα σε ειδική ΜΕΘ του κορονοϊού.

Εννοείται πως με τον τρόπο αυτό δεν καλύπτεις την ενημέρωση αλλά απλά προσπαθείς να διαφοροποιηθείς στην εικόνα για καθαρά ανταγωνιστικούς λόγους.

Ακόμα και αν τηρήθηκαν όλες οι προδιαγραφές, οι εικόνες αυτές δεν καλύπτουν καμία ανάγκη της ενημέρωσης παρά μόνον οικονομικά-επιχειρηματικά κριτήρια.

Οι ΜΕΘ είναι για να σωθούν ζωές, όχι η τηλεθέαση των καναλιών! 

Υ.Γ. Ακόμα και αν αναπαράγει εικόνα ασφαλείας από την ΜΕΘ, θεωρούμε πως πρόκειται για καθαρά προσωπικά δεδομένα και απαιτείται ιδιαίτερος σεβασμός. 

documentonews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.