Επεισόδια στην Αρμενία μετά τη συμφωνία για το Καραμπάχ: Διαδηλωτές στο κτίριο της κυβέρνησης


Διαδηλωτές κατευθύνθηκαν, την Τρίτη (10/11), στο πρωθυπουργικό μέγαρο της Αρμενίας μετά τη σύναψη συμφωνίας ανάμεσα στη χώρα και στο Αζερμπαϊτζάν και στη Ρωσία για το Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Η ανακοίνωση του Αρμένιου πρωθυπουργού, Νικόλ Πασινιάν, για την ύπαρξη συμφωνίας σχετικά με το Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ της χώρας του, του Αζερμπαϊτζάν και της Ρωσίας εξαγρίωσε ορισμένους πολίτες.
Έτσι, κατευθύνθηκαν προς τα κυβερνητικά κτίρια και, μάλιστα, προς το πρωθυπουργικό μέγαρο αφότου έγινε γνωστή η συμφωνία, με τον Πασινιάν να χαρακτηρίζει το κείμενό της ως «οδυνηρό» τόσο για εκείνον όσο και για τους Αρμένιους.



sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.