Αναζητούν τζιχαντιστή στη δομή του Ελαιώνα
Έφοδο στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr.

Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν συγκεκριμένο μετανάστη ο οποίος φέρεται να έχει δεσμούς με τζιχαντιστικές οργανώσεις, ίσως και με το Ισλαμικό Κράτος. Μαζί με στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, οι αστυνομικοί ερεύνησαν το container του υπόπτου, ο οποίος όμως ήταν άφαντος και αναζητείται.

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία.

Ο φερόμενος τζιχαντιστής αναζητείται.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.