Ο Αρχιεπισκοπος ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ




Ο Αρχιεπισκοπος ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΕΛΑΒΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ 


Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, θα λάβει σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο, μετά από νοσηλεία 12 ημερών. Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και λόγω της κατάστασης της υγείας του χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο αναφοράς. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Αρχιεπίσκοπος αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα και χαμηλό πυρετό. Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος, μετά το εξιτήριό του, θα παραμείνει σε κατ΄ οίκον καραντίνα τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες οδηγίες.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.