Οι αστυνομικοί αρνούνται να κόψουν πρόστιμα σε πολίτες



Φυσικά όχι επειδή νοιάστηκαν για τους πολίτες αλλά σύμφωνα με τους συνδικαλιστές δεν έχει προβλεφθεί κάποιο επίδομα γι αυτούς και τους έκοψαν και τις άδειες...

Όλα για τα φράγκα.

Οι συνδικαλιστές αναφέρουν: 

Το γεγονός ότι οι αστυνομικοί  καλούνται να εφαρμόσουν για μια ακόμη φορά τον περιορισμό των πολιτών, βεβαιώνοντας δυσβάστακτα για τους περισσότερους πρόστιμα, σε συνδυασμό με την αναστολή των αδειών τους, την έλλειψη μέσων για την αυτοπροστασία τους αλλά και το ότι σε αντίθεση με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν προβλέφθηκε κάποιο επίδομα έχουν οδηγήσει σε υψηλό αριθμό δυσαρεστημένων. 

Καθώς όμως ο κ. Χρυσοχοϊδης φαίνεται ότι έχει ως προτεραιότητα το να περιορίζει την εθνική κυριαρχία της χώρας μας στα έξι μίλια, αντί του να φροντίζει για το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. αυτή η δυσαρέσκεια εντείνεται. 


Με πληροφορίες από pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.