Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ'' ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Το σύστημα της τηλεκπαίδευσης σε γυμνάσια και λύκεια κατέρρευσε από τις πρώτες ώρες αφήνοντας έκθετη για ακόμη μια φορά την Υπ. Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι υπάρχει επαρκής προετοιμασία.

«Οι αριθμοί είναι ασύλληπτοι. Μιλάμε για 600.000 μαθητές σε όλη τη χώρα. Είναι τεράστια επιτυχία του υπουργείου η εφαρμογή του συστήματος ωστόσο ακόμη, δεν είμαστε Εσθονία. Δεν μπορεί από τη μία ημέρα στην άλλη το σύστημα να λειτουργήσει άψογα. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή. Είναι μόλις η πρώτη ημέρα εφαρμογής του. Είναι σίγουρο ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση θα εξομαλυνθεί», είπε η Αναστασία Γκίκα -Γενική Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ;;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ;;;

 ΕΙΧΑΤΕ 8-9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!!!

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΡΕΥΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ!!!
 



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.