Συγχαρητήρια της ΠΤΔ στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις


Αν και η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται, ο Τζο Μπάιντεν απηύθυνε το Σάββατο ομιλία στο αμερικανικό έθνος, διαμηνύοντας πως «θα είναι Πρόεδρος όλων των Αμερικανών» και πως «θα κάνει την Αμερική σεβαστή ξανά σε όλο τον κόσμο».

Μήνυμα στον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις για τη διαφαινόμενη νίκη τους στις αμερικανικές εκλογές έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως επισημαίνει στην ανάρτησή της στο Twitter:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Joe Biden, νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, και την Kamala Harris, πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο. Προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία απέναντι στις προκλήσεις της εποχής μας. Η επιστροφή των ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή είναι το πρώτο βήμα!»
sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.