Κακοκαιρία - Μάλια: Άνθρωποι γαντζώθηκαν σε κολόνες για να σωθούν - Ορμητικά νερά παρέσυραν αυτοκίνητα


Με ορμητικά ποτάμια στους δρόμους ξύπνησαν oι κάτοικοι των Μαλίων στην Κρήτη οι οποίοι είδαν σπίτια και αυτοκίνητα να κρύβονται κάτω από τα νερά λόγω της κακοκαιρίας.
 Το ύψος των υδάτων ήταν τόσο μεγάλο που οι δρόμοι γρήγορα έγιναν σχεδόν αδιάβατοι και άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στα νερά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αναγκάστηκαν να γαντζωθούν σε κολώνες για να σωθούν. Σε Μάλια και Ανάληψη χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση της πυροσβεστικής για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα.
 Τα οχήματα που έμοιαζαν με... συγκρουόμενα αυτοκινητάκια παρασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλα σημεία από τα ορμητικά νερά. 
Οι εικόνες από την περιοχή είναι αποκαλυπτικές αφού είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς ότι η περιοχή που θυμίζει... λιμνοθάλασσα είναι τα Μάλια.

Πηγή: neakriti.grFair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.