ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΘ: «Αχρείαστη και άκαιρη» η επιβολή ειδικού τέλους στο πετρέλαιο κίνησης

ΒΕΘ: «Αχρείαστη και άκαιρη» η επιβολή ειδικού τέλους στο πετρέλαιο κίνησης

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ  ΒΕΘ: «Αχρείαστη και άκαιρη» η επιβολή ειδικού τέλους στο πετρέλαιο κίνησης                      

«Αχρείαστη και άκαιρη», χαρακτηρίζει την επιβολή νέου ειδικού τέλους, ύψους 0,03 ευρώ ανά λίτρο, στο πετρέλαιο κίνησης, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Πρόκειται, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, για μια επιπλέον επιβάρυνση για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε δεινή θέση λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή διασποράς της Covid-19, αλλά και των συνεπειών της πανδημίας συνολικά.

«Η μετά covid19 εποχή θα μας βρει υπερχρεωμένους. Δεν είναι, λοιπόν, δυνατόν σε χαλεπούς καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε, η κυβέρνηση να σχεδιάζει επιβαρύνσεις οποιουδήποτε είδους», σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης, χαρακτηρίζοντας «χαράτσι» στο ντίζελ κίνησης το φαινομενικά μικρό τέλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σημειώνεται ότι η επιβολή του «πράσινου» τέλους, εντάσσεται στη δέσμη μέτρων του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την ενίσχυση του ρόλου του Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.