Η ΕΑΒ θα εκπαιδεύσει τεχνικούς των ΗΑΕO Ακόλουθος Άμυνας στην Πρεσβεία της Ελλάδος στα ΗΑΕ, ενημέρωσε το ΓΕΕΘΑ ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία σύναψης συμφωνίας, μεταξύ αρμόδιων φορέων στο πλαίσιο παροχής τεχνικής εκπαίδευσης προσωπικού των ΗΑΕ στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ. Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΑΕ με επιστολή του ζήτησε τη συνδρομή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για την ενοικίαση χώρου για περίοδο δέκα ετών, κατά προτίμηση εντός Στρατοπέδου, για την κατασκευή εγκαταστάσεων για τη διαμονή των εκπαιδευομένων.


Το ΓΕΕΘΑ, σε συνεργασία με αντιπροσωπεία των ΕΔ των ΗΑΕ, επέλεξε κατάλληλο χώρο εντός του Στρατοπέδου «ΕΠΙΛΑΡΧΟΥ ΜΕΛΙΔΗ» στον Αυλώνα Αττικής, έκτασης περίπου 90 στρεμμάτων. Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, καθώς και κατασκευής των απαραίτητων υποδομών και εγκαταστάσεων θα αναληφθούν εξ’ ολοκλήρου από τα ΗΑΕ, αφού οι σχετικές μελέτες των έργων εγκριθούν από την αρμόδια Διεύθυνση του ΓΕΣ.


Το σχέδιο του συμβολαίου ενοικίασης του χώρου, μεταξύ ΤΕΘΑ και ΗΑΕ, αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και θα προγραμματισθεί η υπογραφή του στο ΓΕΕΘΑ, από εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των δύο πλευρών, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.