Υγειονομικός ή οικονομικός ιός;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 7/11/2020
Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.... Λεπτομέρειες που ποτέ δε έφτασαν στον απλό κόσμο. Τα ''κρούσματα'' έχουν ανέλθει σε 52254! Σε τι ποσοστό πληθυσμού; Πόσοι είναι αυτοί που μεταδίδουν;
Πόσα τεστ έχουν γίνει; 

Στη σελίδα του ΕΟΔΥ υπάρχει έγγραφο αλλά είναι ελαφρώς κρυμμένο και φυσικά οι πληροφορίες είναι κάτω κάτω με πολυυυυ μικρά γράμματα.


Αφού λοιπόν έχουν γίνει 2,000,000 τεστ και τα θετικά είναι 52,254 τότε μιλάμε για περίπου 2,5% θετικούς. Από αυτό το ποσοστό  του 2,5% οι θάνατοι είναι περίπου 0,02% και πάλι δεν ξέρουμε αν ευθύνεται ο ιός όταν η συντριπτική πλειοψηφία των νεκρών είναι μεγάλης ηλικίας και με σοβαρά νοσήματα. Για ένα αμελητέο ποσοστό μας έκλεισαν στα σπίτια μας ,έκλεισαν τις επιχειρήσεις. Είναι ο μόνος τρόπος να μας βάλουν πρόστιμα λοιπόν κι αυτό κάνουν.
Ας δούμε και το τεστ και κατά πόσο νοσούν και μεταδίδουν αυτά τα ''κρούσματα''....

Οι πληροφορίες στο σαιτ πώλησης τέτοιων  τεστ γράφει:

Το γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID 19 IgM/IgG, ανιχνεύει ταυτόχρονα αντισώματα Μ και αντισώματα G κατά του COVID 19. Επίσης έχει ενσωματωμένο control, ένδειξη που επιβεβαιώνει ότι το κάθε τεστ που χρησιμοποιείτε, δουλεύει.

Τα αντισώματα Μ αναπτύσσονται στο αίμα του ασθενή μόλις ο ασθενής προσβληθεί από τον ιό. Η κορύφωση τους επέρχεται 10 – 14 ημέρες μετά την μόλυνση.

Η παρουσία του τύπου Μ των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι η νόσος είναι ενεργή και πως υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.

Τα αντισώματα G ξεκινούν την ανάπτυξή τους στο αίμα του ασθενούς κατά την ύφεση της νόσου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες μετά την μόλυνση. Συνεχίζουν να αναπτύσσονται και μεταγενέστερα, ενώ παραμένουν στον ανθρώπινο οργανισμό για άγνωστο έως τώρα χρονικό διάστημα.

Η παρουσία του τύπου G των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι το άτομο αυτό προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά ιάθηκε και δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.

Το δείγμα που χρησιμοποιείται στο αναφερόμενο τεστ είναι ορός, πλάσμα, ή ολικό αίμα. Το ολικό αίμα μπορεί να ληφθεί από φλέβα ή και από τρύπημα σε δάκτυλο. Ο χειρισμός του δείγματος πρέπει να γίνεται – όπως σε όλα τα εργαστηριακά δείγματα – ως δυνητικά παθογόνο. Την ύπαρξη αντισωμάτων Μ και G δείχνουν κόκκινες γραμμές που εμφανίζονται αντίστοιχα στο τεστ και είναι ορατές με γυμνό μάτι. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική δεδομένου του μεγάλου χρόνου επώασης της συγκεκριμένης νόσου. Αρνητικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει και μη μολυσμένος ασθενής εάν δεν έχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από την μόλυνση. Συνιστάται το τεστ να επαναληφθεί μετά από 7-10 ημέρες για καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Το τεστ κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 1 τεστ. Περιέχει και το απαιτούμενο Diluent και αντίστοιχα 1 σταγονομετρητής.

Το συγκεκριμένο τεστ είναι σημαντικό σε περίπτωση έξαρσης, λόγω της ταχύτητας έκδοσης του αποτελέσματος (10 – 15 λεπτά) και του χαμηλού κόστους συγκρινόμενο με την PCR μέθοδο.

Είναι σημαντικά επικουρικό τεστ.

Το τεστ εκτελείται χωρίς τη χρήση κάποιου μηχανήματος.

Το τεστ διατίθεται μόνο για επαγγελματίες υγείας και γίνεται υπό την επίβλεψη νοσηλευτή υγείας.

Το τεστ διαθέτει CE και μπορεί να κυκλοφορήσει στην ΕΕ. Τεστ 
 

Η κοροϊδία από την πλευρά του Σωτήρη και του Προέδρου  είναι  κάτι  παραπάνω  από προφανής.Γι' αυτό γελούσε ο Πρόεδρος!

 Χθες μίλησαν όλοι τους για ένα αόρατο μέλλον!!! Τι σημαίνει αόρατο; Άυλο.
Σαν τις νέες άυλες κάρτες των τραπεζών, τα άυλα βιβλιάρια υγείας. Το νέο ψηφιακό σύστημα και το ψηφιακό νόμισμα!!!! 
Άυλα=χωρίς υλική υπόσταση! ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Αυλό νόμισμα=Νομίζω οτι υπάρχει!

Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες χρέωσαν τα κράτη κόβοντας και δανείζοντας  χρήμα  χωρίς αντίκρυσμα και τώρα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν είναι να γίνουν όλα άυλα ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να σβήσουν τα ίχνη τους και φυσικά να χρεώσουν και να υποδουλώσουν τους πολίτες που δε θα μπορούν να αποδείξουν  οτι δεν είναι ελέφαντες, αφού δε θα έχουν τίποτα χειροπιαστό.

Ο φόβος είναι ο καλύτερος τρόπος χειραγώγησης και ελέγχου. Όταν ήμασταν παιδιά θα ερχόταν ο μπαμπούλας αν δεν καθόμασταν φρόνιμοι. Τώρα έρχεται το πρόστιμο... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΟ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.