Έκρηξη σε νεκροταφείο στη Σαουδική Αραβία – Πληροφορίες για Έλληνα τραυματία


Έκρηξη σημειώθηκε σε μη μουσουλμανικό νεκροταφείο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ υπάρχουν 4 τραυματίες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας Έλληνας.

Το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για τέσσερις τραυματίες, επικαλούμενο ελληνική κυβερνητική πηγή.

«Υπήρξε έκρηξη στο μη μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Τζέντα. Υπάρχουν τέσσερις ελαφρά τραυματισμένοι, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Reuters, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η Le Figaro και άλλα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι κάποιος πέταξε μια χειροβομβίδα πάνω από τοίχο στην τελετή που γινόταν στο νεκροταφείο για την “Ημέρα Μνήμης”. Στην ετήσια εκδήλωση που τιμά το τέλος του Ά Παγκοσμίου Πολέμου είχαν δώσει το “παρών” αξιωματούχοι από διάφορες πρεσβείες όπως της Γαλλίας και της Βρετανίας. Οι τραυματίες είναι τέσσερις και η υγεία τους δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.