BBC-Guardian: Ο Μπάιντεν είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

BBC-Guardian: Ο Μπάιντεν είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ

 BBC-Guardian: Ο Μπάιντεν είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ                                 
                        

Ο Τζο Μπάιντεν είναι νέος Πρόεδρος στην Αμερική εξασφαλίζοντας 273 εκλέκτορες, όπως αναφέρουν όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και συγκεκριμένα τα BBC και Guardian.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντίθετα σύμφωνα πάλι με τα ΜΜΜ των ΗΠΑ, έμεινε στους 213 εκλέκτορες.

Ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν κέρδισε την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σύμφωνα και με το ινστιτούτο Edison Research και άλλα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Σύμφωνα με τις προβολές του Edison Research και μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων, περιλαμβανομένου του CNN και του NBC, ο Μπάιντεν θα εξασφαλίσει περισσότερους από τους 270 εκλέκτορες που χρειάζεται για να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.