Αναστολή εργασίας: 800 ευρώ και όχι 534 το Νοέμβριο για όλους – Τα τρία επιδόματα που ανακοινώθηκαν


 


Όλα τα επιδόματα ανεργίας επεκτείνονται για δύο μήνες - 400€ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους

Τρία νέα οικονομικά μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει το lockdown των τριών εβδομάδων που θα επιβληθεί από το Σάββατο (07/11). Το lockdown φέρνει νέο πακέτο μέτρων και όπως έγινε γνωστό:

    Όσοι μπαίνουν σε αναστολή τον Νοέμβριο, θα πάρουν 800€ αντί για 534€
    Όλα τα επιδόματα ανεργίας επεκτείνονται για δύο μήνες
    400€ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους

Υπενθυμίζεται ότι στις 15:00, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσει αναλυτικά τα μέτρα οικονομικής στήριξης, από το υπουργείο Οικονομικών, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Επίσης, στις 18:00, οι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης θα κάνουν ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

https://www.altsantiri.gr

 Υ.Γ. Τα μέτρα αυτά δεν είναι μέτρα στήριξης αλλά ημίμετρα είναι το τελευταίο στάδιο πριν την πλήρη εξαφάνιση της ελληνικής  παραγωγικής κ βιομηχανικής διαδικασίας των τελευταίων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που τελικά θα κλείσουν κ θα πωληθούν κοψοχρονιά στους Γερμανούς κυρίως...Κ ο κόσμος θα φτάσει στα έσχατα  επίπεδα ανεργίας κ πείνας....Κ πολύ σύντομα θα αντιδράσει..Οι ημέρες που έρχονται είναι πάρα πολύ δύσκολες για όλον τον κόσμο..κ δεν ξέρουμε που θα μας βγάλουν .
ΝΑΤΑΣΑ

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.