Βιέννη- Πληροφορίες για 7 νεκρούς , έναν καμικάζι βομβιστή και χαριστικη βολη σε περαστικο



Με tweet η αστυνομία ανέφερε πως αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας από την ανταλλαγή πυρών.

«Πυροβολισμοί στην περιοχή του κέντρου της πόλης – υπάρχουν τραυματίες – ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από όλους τους δημόσιους χώρους και τις δημόσιες συγκοινωνίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Το αυστριακό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ΟΕ24, επικαλούμενο την αστυνομία, έκανε λόγο για τουλάχιστον 7 νεκρούς από την επίθεση.

Σύμφωνα με την Kronen Zeitung ο φερόμενος δράστης αυτοκτόνησε, πυροδοτώντας τον εκρηκτικό μηχανισμό που έφερε πάνω του.

Σύμφωνα με το ΟΕ24, περίπου 50 πυροβολισμοί ερίφθηκαν στην μέση του δρόμου κοντά στη συναγωγή. Τα πυρά προήλθαν από πολυβόλο όπλο.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο σοκ βλέπει το «φως» της δημοσιότητας με έναν από τους δράστες να πυροβολεί εν ψυχρώ αμέριμνο πολίτη στη μέση του δρόμου και εν συνεχεία να επιστρέφει για τη χαριστική βολή…






Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.