ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Στοιχειώδεις αρχές αξιοπρέπειας επιβάλουν την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της Υπουργού Παιδείας.

Η κυρία αυτή είχε το θράσος χιλίων παιδονόμων να απειλεί να μοιράσει απουσίες στα παιδιά που δε θα ήταν παρόντα στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης, χωρίς να εξετάζει τους λόγους, τις ελλείψεις και τα τεράστια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε αρκετές οικογένειες στη σημερινή συγκυρία.

Υπάρχουν παιδιά και στο σχολείο μας, που δεν έχουν ακόμα τα τεχνικά μέσα πρόσβασης στην τηλεεκπαίδευση. Για αυτά τα παιδιά ζητάμε από τη σχολική επιτροπή Β Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, να τα καλύψει με την προμήθεια tablets. 

Και αν σήμερα οι απολογητές της κυρίας Κεραμέως και της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της Παιδείας βρίσκουν φτηνές δικαιολογίες πως το πρόβλημα με την κατάρρευση της πλατφόρμας Webex ήταν πανευρωπαϊκό, τι ακριβώς έχουν να πουν για το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο που ΄΄σέρνεται΄΄ από το πρωί;

Είχαν τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούν. Σχεδόν 8 μήνες. Όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά κουνάνε και το δάκτυλο στην κοινωνία.

Φτάνει πια. Το Σύνταγμα της χώρας καθορίζει ότι η Πολιτεία οφείλει να εξασφαλίζει την πρόσβαση στο αγαθό της Παιδείας στους πολίτες και στα παιδιά τους.

Καμία πλέον ανοχή.

Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η Υπουργός της (μη) Παιδείας.

Σύλλογος Γονέων 5ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.