Συμπλοκή με 4 τραυματίες κοντά στον Λευκό Οίκο: Οπαδοί Τραμπ με διαδηλωτές BLM



Η εκλογική νύχτα στην Ουάσιγκτον ήταν εξαιρετικά ήρεμη, αλλά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μια αναμέτρηση αντίπαλων ομάδων κατέληξε στον τραυματισμό και τη μεταφορά τεσσάρων ατόμων στο νοσοκομείο.

Μια γυναίκα και τρεις άνδρες μαχαιρώθηκαν κάποια τετράγωνα μακριά από το Λευκό Οίκο νωρίς το πρωί της Τετάρτης ( τοπική ώρα) μετά το βράδυ των εκλογών, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταδίδει το ΝΒC.

Η αστυνομία της D.C. αναφέρει ότι τα θύματα αυτοπροσδιορίστηκαν ως μέλη μιας ακροδεξιάς ομάδας που υποστηρίζει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τα Proud Boys ενώ ισχυρίστηκαν πως οι δράστες ήταν τρία μέλη του κινήματος διαμαρτυρίας  Black Lives Matter.

Πάντως, το NBC αναφέρει πως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.

https://hellasjournal.com

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.