«Το έχει χάσει» τελείως ο Τ.Μπάιντεν: Θέλει να βάλει μάσκα σε 350 εκατ. Αμερικανούς και… προκαλεί εμφύλιο

 

 Του Γεράσιμου Χουντάλα

Ο Τζο Μπάιντεν, που εμφανίζεται από ορισμένα αμερικανικά ΜΜΕ ως «επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ μετά τις 20 Ιανουαρίου» και ο οποίος δυστυχώς πάσχει από προχωρημένη άνοια,  δήλωσε σήμερα ότι… «Θέλει να βάλει μάσκες σε όλους τους Αμερικανούς», προκαλώντας κλίμα εμφυλίου στις ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικανούς κυβερνήτες των Πολιτειών που αντιδρούν στην χρήση μάσκας.

Σε επικοινωνία που είχε με κυβερνήτες αμερικανικών Πολιτειών, της εκτελεστικής επιτροπής της Εθνικής Ένωσης Διοικητών, ο Μπάιντεν τόνισε ότι «η χρήση μάσκας δεν είναι πολιτική δήλωση, είναι πατριωτικό καθήκον» (!) κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς κυβερνήτες.

Οι Ρεπουμπλικανοί κυβερνήτες των περισσότερων Πολιτειών των ΗΠΑ απέρριψαν αυτό το ενδεχόμενο και του απάντησαν ότι μετά τις 20 Ιανουαρίου και αν το Ανώτατο Δικαστήριο επικυρώσει την εκλογή του, να εκδώσει νόμο που θα εγκριθεί και από Βουλή των Αντιπροσώπων και από την Γερουσία για να υποχρεώσει σε υποχρεωτική μασκοφορία.

Καθαρές απαντήσεις έδωσε η γοητευτική κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ που προχώρησε σε δήλωση ότι «Ούτε αυτή, ούτε καν ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να να διατάξουν τους πολίτες να φορούν μάσκες δημοσίως».

Και ο εκπρόσωπος του Νοέμ Ίαν Φιούρι πρόσθεσε ότι «Ο Τζο Μπάιντεν αντιλαμβάνεται ότι ο πρόεδρος δεν έχει την εξουσία να θεσπίσει εντολή υποχρεωτικής μασκοφορίας»

Λάβρος και ο  κυβερνήτης του Τενεσί, Μπιλ Λι, δήλωσε ότι απορρίπτει την θέση του Τ.Μπάιντεν για υποχρεωτική μασκοφορία. «Μιά τέτοια εντολή και προσπάθεια επιβολής της θα ήταν το λιγότερο αντιπαραγωγική. Δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ»

Για την ώρα η πολιτική μάχη επικεντρώνεται στην εκλογή δύο Γερουσιαστών στην Τζόρτζια τον ερχόμενο Ιανουάριο. Όποιος κερδίσει τις δύο αυτές έδρες θα ελέγχει την Γερουσία και θα μπορεί να μπλοκάρει οποιοδήποτε νομοθέτημα.


https://theflagreport.com

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.