Επιτέθηκαν σε 30χρονη Ιρακινή στη Λάρισα


Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας δεχθεί επίθεση με γροθιές και κλωτσιές, μεταφέρθηκε μία 30χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Ιράκ.

Η 30χρονη για άγνωστους λόγους, σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, προχθές το βράδυ, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, δέχθηκε επίθεση από έναν 30χρονο Παλαιστίνιο και από μία 19χρονη Ιρακινή.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους θα σχηματισθεί δικογραφία, ενώ η 30χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχοντας δεχθεί γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα της.

onlarissa.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.