“σκάνδαλο”....“Καραβοφάναρο” αμερικανικές φρεγάτες που θέλουν να μας πουλήσουν ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ και Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ2

 “σκάνδαλο”....“Καραβοφάναρο” αμερικανικές φρεγάτες που θέλουν να μας πουλήσουν ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ και Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΒΕΡΩΦ2

Kαποιοι σταματησαν τις ΓΑΛΛΙΚΕς ΦΡΕΓΑΤΕς ΠΟΥ DΥΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ,,και προωθουν τις αμερικανικες που ειναι καραβοφαναρα ,,,και οχι φρεγατες ,,,,
 γνωστο οτι δεν ειναι ουτε κανουν για φρεγατες ,,αλλα το σκεπτικο που ειχαμε εδω ηταν οτι ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΤΟΥς ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΔΩ μαλλον επισκευασουν ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙς ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΥΡΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

“Καραβοφάναρο” έμεινε ακόμη ένα από τα αμερικανικά πλοία που εσχάτως και πολύ ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν στην Αθήνα ότι είναι ότι πρέπει για τον ελληνικό Στόλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας αμυντικών θεμάτων defetnsenews.com  το USS Detroit (LCS 7) υπέστη σοβαρή μηχανική βλάβη και ρυμουλκείται στο Port Canaveral!

«Κατά τη διεξαγωγή  επιχειρήσεων ρουτίνας  στην περιοχή ευθύνης του 4ου Στόλου  των ΗΠΑ, το USS Detroit (LCS 7) υπέστη μηχανική βλάβη. Μετά από μια εμπεριστατωμένη τεχνική αξιολόγηση, αποφασίστηκε  ότι θα πρέπει να γίνουν επισκευές στο λιμάνι », ανακοίνωσε το αμερικανικό ναυτικό.

Το USS Detroit (LCS 7) είναι μια  παραλλαγή Freedom , που σχεδιάστηκε από την Lockheed Martin και ναυπηγήθηκε στο Marinette Marine στο Ουισκόνσιν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλοίο αυτού του τύπου μένει…καραβοφάναρο! Όπως επισημαίνει το defetnsenews  στα τέλη του 2015  το αδελφό πλοίο του Ντιτρόιτ, το Μιλγουόκι, αναγκάστηκε  και να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι, στο παρθενικό του ταξίδι από το ναυπηγείο στο λιμάνι του στο Mayport της Φλόριντα!

Στη Γαλλία  , έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν για “σκάνδαλο”, θεωρώντας ότι οι αμερικανικές πιέσεις στην Ελλάδα ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια του “εξοπλιστικού ανταγωνισμού”

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΕΡΩΦ ,,,,,,,,ΤΩΡΑ ΑΒΕΡΩΦ 2 ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.