ΑΘΗΝΑ 20/11/2020 22:36 Μ.Μ. ΑΘΗΝΑ ""ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ-ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ¨""


 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 21/11/2020

 Γυρίζοντας  από την δουλειά με το αυτοκίνητο για να πάω σπίτι σε μια Αθήνα άδεια στους δρόμους απο αυτοκίνητα κ κόσμο να κυκλοφορεί,  διαπίστωσα να είναι σε κομβικά σημεία της Λ.Κηφισίας περιπολικά με αστυνομικούς κ να σταματάνε λεωφορεια αυτοκίνητα κ κόσμο κ να ψάχνουν...Αναρωτήθηκα τι συνέβαινε.
22:36 Λ Κηφισίας στο υψος του Γηροκομείου, περιπολικό να σταματάει αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΑ κ να μπαίνει κ να ελέγχει.

22:40 Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Εθνικής Πινακοθήκης.. Δύο αστυνομικοί με συμβατικό αυτοκίνητο με φακούς  σταματήσαν αυτοκίνητα  κα ελέγχανε πάλι

22:42 Στο Καλλιμάρμαρο άστεγος έψαχνε στα σκουπίδια για να βρει μια μπουκιά για να φάει!Που απο τά σκουπίδια σε μια ευνομούμενη κ αναπτυγμένη χώρα κ πρωτεύουσα...

22:43 Στο ύψος Λ.Βουλιαγμενης κ Καλλιρόης  δικυκλιστές της ομάδας Δίας ,σταματάγανε μηχανάκια κ ελέγχανε.. Κ τέλος 22:45 στην Δάφνη μπλόκο σε αυτοκίνητα κ μηχανές...


Αναρωτήθηκα γιατί όλο αυτό το σκηνικό..Λέω μπας κ ψάχνανε για "τρομοκράτες" "λαθρομετανάστες" ηη κάτι άλλο; Μετά συνειδητοποίησα ότι ελέγχανε αν φοράγαμε μάσκα ,αν τηρούσαμε το lock down δηλαδή τον εγκλεισμό μας κ πηγαίναμε αλλού σε άλλο προορισμό εκτός  απο  αυτό που έγραφε το χαρτί μετακίνησης όπως συνέβαινε στην κατοχή  με τα κατοχικά στραυτεύματα.

 

 Που μωρέ σκέφτηκα ...Ο κόσμος είναι κλεισμένος στα σπίτια του απο τις  21:00 όπως έδωσε εντολή ο Χαρδαλιάς ...Κ έφτασε σε σημείο όλος αυτός ο κόσμος να εχει αποκτήσει τόσα προβλήματα ψυχικής υγείας όσα δεν είχε στην οικονομική κρίση.

Αλλά οι αστυνομικοί βγήκαν έξω για να κόψουν όσο περισσόττερα πρόστιμα έπρεπε.Μάλλον έπεσε έξω στα δημοσιονομικά του   ο Σταϊκούρας κ από την άλλη οι αστυνομικοί να πάρουν κανένα πριμ αν κόψουν παρα πολλά πρόστιμα.

Η Αστυνομία οι αστυνομικοί  έχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ κ στην προάσπιση της ευημερίας της κοινωνίας κ  στην προστασία του ατόμου καθώς κ στην προστασία της περιουσίας του Έλληνα  απο κάθε λογής εγκληματίες κτλπ.

Πόσο έπεσα όμως έξω.Η Αστυνομία τελικά είναι " ΟΙ  ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ" κατά την ρήση ενός παλαιού πολιτικού που πρόσφατα αποδήμησεν εις Κύριον.

Κ δυστυχώς δεν προσεχουν τον Ελληνα πολίτη,αλλά τον λαθρομετανάστη,τον κοινό εγκληματία,τους βουλέυτες του ""κυνοβουλίου"" τον κάθε πλούσιο και διάσημο.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,,,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΒΙΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,,
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ *ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΧΩΡΑ


ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.