Συγκινητική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» 174 κλινών ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία


Σε μία άκρως συγκινητική πράξη προχώρησε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», δωρίζοντας 36 κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας, οι οποίες θα προστεθούν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, στα νοσοκομεία «Άγιος Δημήτριος», «Ιπποκράτειο» και «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη.

Η δωρεά, συνολικού ύψους 16,4 εκατ. ευρώ, αφορά στη δημιουργία συνολικά 174 τέτοιων κλινών σε 15 νοσοκομεία της χώρας μας, και επιπλέον χρηματοδοτεί ένα πενταετές, ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ.

Οι νέες κλίνες αναμένεται να εξυπηρετούν περισσότερους από 6.500 ασθενείς ετησίως. Η διαδικασία ολοκλήρωσης των εργασιών για την παράδοση των ΜΕΘ και των ΜΑΦ, με δεδομένη την καλή συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου και την εφαρμογή ταχειών διαδικασιών για την αποφυγή γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, παραμένει απαιτητική και χρονοβόρα, διάρκειας περίπου 6 μηνών. Επιθυμία όλων είναι να μπορούν τα έργα υπερ-επείγουσας σημασίας, όπως το συγκεκριμένο, να ολοκληρώνονται το ταχύτερο δυνατό, τηρώντας ταυτόχρονα τις διαδικασίες για τη σωστή λειτουργία τους.

https://www.newsbreak.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.