Καρδίτσα: Αστυνομικός έριξε κάτω 15χρονη και της έβαλε χειροπέδες γιατί καθόταν στην πλατεία


Αστυνομικός εμφανίζεται να έχει βάλει κάτω 15χρονη μαθήτρια, η οποία φωνάζει «άσε με», και να της περνάει χειροπέδες επειδή καθόταν σε πλατεία, την ίδια στιγμή, δε, που έξαλλοι περαστικοί πλησίασαν και άρχισαν να φωνάζουν «ντροπή» και «αίσχος».

Μεγάλη ένταση το βράδυ του Σαββάτου (14/11) σε κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Αστυνομικός εμφανίζεται σε βίντεο που προκαλεί οργή να έχει βάλει κάτω 15χρονη μαθήτρια -σύμφωνα με το 902.gr– η οποία φωνάζει «άσε με», και να της περνάει χειροπέδες επειδή καθόταν στην πλατεία, την ίδια στιγμή, δε, που έξαλλοι περαστικοί πλησιάζουν και αρχίζουν να φωνάζουν «ντροπή» και «αίσχος»!

Εκεί βρίσκεται ακόμη ένας αστυνομικός, ενώ, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, στο σημείο υπάρχει και μια δεύτερη 15χρονη μαθήτρια. Το περιστατικό φαίνεται πως έλαβε χώρα πριν τις 21:00. Πριν, δηλαδή, τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Οι περαστικοί, βλέποντας το γεγονός, τρέχουν στο σημείο και προσπαθούν να εμποδίσουν την προσαγωγή της μιας μαθήτριας, ενώ άλλοι βγαίνουν στα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών, φωνάζοντας στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο


tilestwra.com

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.