Το φιάσκο με τις «XXL» μάσκες καλά κρατεί – Μετά από εβδομάδες… αποφάσισαν για το μέγεθος


Περίπου τρεις εβδομάδες φαίνεται πως έπρεπε να περάσουν προκειμένου οι υπεύθυνοι του λεγόμενου «επιτελικού κράτους» να δρομολογήσουν τις σχετικές διαδικασίες, μετά το φιάσκο με τις «XXL» μάσκες που είχαν μοιραστεί στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ σήμερα, Τρίτη, εστάλησαν από το υπουργείο Υγείας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) οι νέες προδιαγραφές για τις μάσκες.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Δημήτρης Παπαστεργίου στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ. Η ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, έχει αποτανθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το αν πρέπει να διεξαχθεί ή όχι νέος διαγωνισμός για την παραγωγή τους.

Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί χρειάστηκε να περάσουν τόσες εβδομάδες προκειμένου να σταλούν οι νέες προδιαγραφές.

Το μόνο γνωστό, είναι το τι σημειώθηκε αυτές τις εβδομάδες, το οποίο δεν ήταν άλλο από τα συνεχή αλληλοκαρφώματα, το πινγκ πονγκ των ευθυνών για το φιάσκο μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και οι παλινωδίες που μεσολάβησαν.

.altsantiri.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.