Διαδήλωσαν ανενόχλητοι στο Σύνταγμα! (video)




Χθες η αστυνομία συνέλαβε δεκάδες πολίτες. Σήμερα ιρακινοί διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος ανενόχλητοι!

Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις ενέργειες της κυβέρνησης να συλλαμβάνει αδιάκριτα εχθές ανήμερα της εθνικής επετείου έλληνες πολίτες, οι οποίοι βρισκόντουσαν στα αυτοκίνητα τους έχοντας ελληνικές σημαίες. Έφτασαν στο σημείο να σταματήσουν ακόμα και γυναίκα που πήγαινε με το παιδί της βόλτα, επειδή το παιδί της λόγω της ημέρας κρατούσε ελληνική σημαία!

Σήμερα λοιπόν στο Σύνταγμα, πριν από λίγο για την ακρίβεια, απέναντι από την ελληνική Βουλή, έγινε συγκέντρωση από ιρακινούς, χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας. Δεν έγινε όμως ούτε μία σύλληψη. Μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας. Τι ακριβώς συμβαίνει κύριοι της κυβέρνησης;

https://www.newsbreak.gr/

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.