Αδιανόητο! Μετανάστες έγλειφαν τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ της Σάμου και γελούσαν (video)
Έγλειψε παιδικό γιαούρτι και το έβαλε ξανά στο ράφι

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε το απίστευτο βίντεο με δύο μετανάστες σε σούπερ μάρκετ οι οποίοι έγλειφαν και γελούσαν!

Το βίντεο που ανάρτησαν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε οργή και γρήγορα έφτασε στα χέρια των Αρχών.

Όπως θα δείτε στο προκλητικό βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Βαθύ, ο ένας βιντεοσκοπεί και ο δεύτερος φαίνεται να αρπάζει ένα παιδικό γιαούρτι από το ράφι, να κατεβάζει τη μάσκα του, να το γλείφει και το επανατοποθετεί στη θέση του! Φυσικά οι δυο τους γελούν επιδεικτικά και κοροϊδεύουν.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, με ανάρτησή του, έκανε γνωστό ότι οι δράστες έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη: «Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας»
.

 

 

 https://www.newsbreak.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.