Η Μόρια κατάντησε ένας απέραντος σκουπιδότοπος! Θα ασχοληθεί κανείς από το πολυδιαφημισμένο… επιτελικό κράτος; (pics)Η έκταση στη Μόρια, που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε βάρος των κατοίκων της περιοχής, έχει πλέον μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, ο οποίος απειλεί τη δημόσια Υγεία και το περιβάλλον.

Μπάζα, χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια, σκουριασμένα αντικείμενα, κομμένα ξύλα, ρούχα και ό,τι άλλο μπορείς κανείς να φανταστεί συνθέτουν το σκηνικό στον πάλαι ποτέ μεγαλύτερο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο καταυλισμός κάηκε ολοσχερώς, αφήνοντας για μερικές ημέρες αστέγους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.

Που είναι το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος να δώσει μια λύση στο πρόβλημα; Κάηκε που κάηκε η περιοχή, γιατί να υπομένει και τις συνέπειες τις κυβερνητικής αδιαφορίας ακόμα και τώρα;

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, που επί πέντε συναπτά έτη έβλεπε τον τόπο όπου μεγάλωσε να λεηλατείται βάναυσα για χάρη του… ανθρωπισμού και την εγκληματικότητα να οργιάζει, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις σχετικές φωτογραφίες, προειδοποιώντας παράλληλα τους αρμόδιους φορείς πως, αν δεν υπάρξει άμεση περισυλλογή, με την πρώτη δυνατή βροχή τα περισσότερα σκουπίδια θα βρεθούν στη θάλασσα.

https://www.newsbreak.grFair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.