Προϊόν μοντάζ λένε οι Τούρκοι για τη φωτογραφία με το Oruc Reis και τη φρεγάτα του ΠΝ


Οι Τούρκοι φωνάζουν  ότι η φωτογραφία της ελληνικής φρεγάτας δίπλα στο Oruc Reis είναι προϊόν μοντάζ. Η φωτογραφία παρουσιάστηκε από την ΕΡΤ και αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις στην Τουρκία, με το σύνολο των ΜΜΕ να ασχολούνται με την “αποδόμηση” της.

Το φερέφωνο του Ερντογάν ,η Yeni Şafak γράφει ότι “το ελληνικό κρατικό κανάλι ERT ξεκίνησε με ένα σκάνδαλο τα νέα του. Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Oruç Reis, το οποίο έπλεε στα ανοικτά του Καστελλόριζου παρενέβη μια ελληνική φρεγάτα με το επιχείρημα ότι “παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα” και το πλοίο “απομακρύνθηκε”. Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στις ειδήσεις εμφανίστηκε ως το αποδεικτικό . Ωστόσο, τα νέα ήταν ψέμα γιατί αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε μοντάζ στη φωτογραφία”. Από που αποδείχτηκε δεν μας λένε, απλά  παρουσιάζουν μια δική τους φωτογραφία.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.