Το ελληνικό δημόσιο προχωρά στην κατάσχεση του «Maersk Launceston»


Σε συντηρητική κατάσχεση του «Maersk Launceston» για τον εμβολισμό του «Καλλιστώ» προχώρησε το ελληνικό δημόσιο, με το αιτιολογικό της πρόκλησης βλάβης του Δημοσίου.

Ειδικότερα, το πλοίο κατασχέθηκε προσωρινά μέχρι την 9η Νοεμβρίου, όπου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για την υπόθεση, κατόπιν συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με το Υπουργείο Άμυνας που κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα.

Η εγγυοδοσία που ορίστηκε από τη διαδικασία των ασφαλιστικών για να αφεθεί νωρίτερα το πλοίο νωρίτερα, ανήλθε στα 40.000.000 δολάρια, ποσό-ρεκόρ για τα ναυτιλιακά δικαστικά χρονικά.

Η υπόθεση βρίσκεται στη διαδικασία έρευνας με καταθέσεις, αλλά και ελέγχους του υλικού που κατέγραψε το Vessels Traffic Services του Λιμενικού, το οποίο ρυθμίζει την κυκλοφορία στο λιμάνι του Πειραιά.

H εγγυοδοσία που ορίστηκε ανήλθε σε ποσό-ρεκόρ για τα ναυτιλιακά δικαστικά χρονικά

newsbreak.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.