Η Πορτογαλία επιβάλλει εκ νέου lockdown στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας




Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο lockdown από τις 4 Νοεμβρίου για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καλώντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι εκτός αν πρέπει να μετακινηθούν για να πάνε στην εργασία τους, στο σχολείο ή στην αγορά και καλώντας τις εταιρίες να επιλέξουν την τηλεργασία.

Η μερική καραντίνα στην Πορτογαλία θα αφορά σχεδόν το 70% του πληθυσμού της.

Ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα δήλωσε ότι τα μέτρα θα καλύπτουν 121 δήμους, ανάμεσά τους οι περιφέρειες της Λισαβόνας και του Πόρτο. Στις πληγείσες περιοχές από την επιδημία κατοικεί σχεδόν το 70% του πληθυσμού της Πορτογαλίας που είναι περίπου 10 εκατομμύρια.

“Ήρθε η ώρα που είναι απαραίτητο να λάβουμε περαιτέρω περιοριστικά μέτρα για να θέσουμε υπό έλεγχο αυτή την πανδημία”, δήλωσε ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στο τέλος του έκτακτου υπουργείου συμβουλίου που εξέτασε την υγειονομική κρίση.


https://analitis.gr/

 Υ.Γ. ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Κ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΜΕΣ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ!!!

 ΝΑΤΑΣΑ

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.