KOΡΥΔΑΛΛΟΣ ..Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40


 KOΡΥΔΑΛΛΟΣ ..Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΜΑ  ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40                            
    
Ο Κορυδαλλός τιμά τους ήρωες τους έπους του 1940 και κρατά άσβεστα τα ιδανικά του αγώνα τους

Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να τη ξαναζήσει. Μπορεί φέτος να ματαιώθηκαν λόγω του κορωνοϊού οι παρελάσεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις, όμως ο Κορυδαλλός μας τιμά τους ήρωες τους έπους του 1940 και κρατά άσβεστα τα ιδανικά του αγώνα τους.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής και σεβασμού σε αυτούς που αντιστάθηκαν στο φασισμό και το ναζισμό, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και έπεσαν για τις αξίες της πατρίδας μας, την ελευθερία και τη δημοκρατία, αναρτήσαμε στο κτίριο του δημοτικού πνευματικού κέντρου – Μελίνα Μερκούρη την ελληνική σημαία.
Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

 

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.