Στο Λαύριο το πρώτο από τα Data Centers της Microsoft


Oι τοποθεσίες που θα εγκατασταθούν τα data centers της Microsoft παραμένουν μυστικές.

Επειδή όμως οι προετοιμασίες απαιτούν μια σειρά από αποφάσεις σε τοπικό επίπεδο, εγκρίσεις υπηρεσιών και συμβόλαια, το μυστικά της Microsoft δύσκολα θα παραμείνουν μυστικά.

Άλλωστε στην εποχή μας είναι δύσκολο να κρυφτούν επενδύσεις 500 εκατ. Ευρώ που θα συνοδεύονται από δαπάνες 50 εκατ. Ευρώ ετησίως…

Έτσι προέκυψε η πρώτη πληροφορία για το Λιμάνι του Λαυρίου. Για την ακρίβεια στην παραλία, απέναντι από το Λιμάνι και τη μαρίνα, στην έκταση που λειτουργούσε η κλωστοϋφαντουργία «Αιγαίον».  Εκεί πρόκειται να εγκαταστήσει τις cloud υποδομές Data Center που σχεδιάζει για τη χώρα μας, η Microsoft .

Η έκταση των 120 στρεμμάτων έχει αγοραστεί από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ Leasing ενώ απαιτήθηκαν μια σειρά από εγκρίσεις που έδωσαν ήδη οι αρχές της πόλης.

Με την επένδυση της Microsoft ανοίγουν νέες προοπτικές για την πόλη του Λαυρίου αφού εκτός από την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας έχει ήδη σχεδιαστεί η επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και της Αττικής Οδού.

banks.com

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.