Βγήκε από το νοσοκομείο ο Τραμπ και επιστρέφει στον Λευκό Οίκο


Με μία πολύ μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από το νοσοκομείο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως είχε προαναγγελθεί, αποχώρησε από το νοσοκομείο Walter Reed Medical Center και όπως λένε οι σύμβουλοί του, παρά την καραντίνα που πρέπει να μπει, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του. Η αποχώρησή του είχε προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα (01:30 ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) και έγινε τελικά με μία μικρή καθυστέρηση οκτώ λεπτών.

Κατά την αποχώρησή του είπε ένα «ευχαριστώ» στους ρεπόρτερ και δεν έκανε δηλώσεις, για να επιβιβαστεί σε ένα από τα αυτοκίνητα ασφαλείας του και να μεταφερθεί στο ελικόπτερο με το οποίο αναχώρησε για τον Λευκό Οίκο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.