«Ξαφρίζουν» το ΚΥΤ της Μοριας οι ΡΟΜΑ


Καθημερινά μικρά και μεγάλα Ι.Χ που φυσικά είναι σε άθλια κατάσταση φεύγουν από το ΚΥΤ της Μοριας φορτωμένα.

Τα πορτμπαγκάζ από τα ακατάλληλα προς κίνηση αυτοκίνητα των ΡΟΜΑ καθημερινά φορτώνονται με κάθε λογής πραμάτειες που βρίσκουν στα καμένα μέσα στο ΚΥΤ της Μοριας

Σίδερα, ελενιτ, λαμαρίνες, καλώδια, σκηνές κ.α γίνονται ένα με σκοπό την πώληση η την μεταφορά αυτών στην ανακύκλωση.

Το ΚΥΤ της Μοριας μετα την καταστροφή του παραμένει αφύλακτο από τις αρχές με ότι αυτό συνεπάγεται φυσικά για την δημόσια υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Όπως μαρτυρούν και οι παρακάτω εικόνες τα γεμάτα με ανακυκλώσιμα υλικά Ι.Χ των Ρομα με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου, κινούνται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες στην πόλη της Μυτιλήνης.

Οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να τους σταματήσουν καθώς πολλές φόρες τους πιάνουν και μετά από λίγο λόγο της ιδιαιτερότητας τους είναι πάλι έξω..

ΦΩΤΟ: ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ

lesvospost.com

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.