Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τζιχαντιστές προειδοποίησε η Αίγυπτος
Την ανησυχία του Καΐρου όχι μόνο για την ανάμιξη της Άγκυρας σε όλες τις περιφερειακές διενέξεις, αλλά κυρίως για τον τρόπο που ο Τούρκος Πρόεδρος «εμπλέκει πλέον και χρησιμοποιεί ανοικτά τον ισλαμικό παράγοντα» μετέφερε, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων» ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Αμπτνέλ Φατάζ αλ Σίσι προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη. 

Το Κάιρο προειδοποίησε «για κύμα τρομοκρατών στην Ελλάδα στο μέλλον».

Η εφημερίδα αναφέρεται σε απόρρητο ενημέρωση που υπήρξε κατά την τριμερή σύνοδο όπου διατυπώθηκε ότι «ζήτησε από τους κ. Μητσοτάκη και Αναστασιάδη όπως το κρατήσουν ψηλά στην ατζέντα, όχι μόνο των τριμερών επαφών αλλά και των δικών τους κινήσεων προς τρίτες χώρες».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.