Κανένα ελαφρυντικό για τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής



Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν αναγνώρισε το δικαστήριο. Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε και στους περισσότερους από τους πρώην βουλευτές.

Δεν  αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στους 7 της Χρυσής Αυγής που αποτελούσαν το διευθυντήριο. Κανένα ελαφρυντικό για τους περισσότερους βουλευτές που έχουν κριθεί ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση. Κανένα ελαφρυντικό για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν μόνο σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, καθώς και στους πρώην βουλευτές της ΧΑ Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο. 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.