ΠΑΡΙΣΙ- Ανθρωποκτονία που σχετίζεται με τρομοκρατική επιχείρηση η επίθεση στον καθηγητή



Ο υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν, ο οποίος βρίσκεται στο Μαρόκο για επίσημη επίσκεψη, αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως στο Παρίσι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική εισαγγελία (Pnat) η οποία στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα για «ανθρωποκτονία που σχετίζεται με τρομοκρατική επιχείρηση» και «σύσταση εγκληματικής, τρομοκρατικής συμμορίας».

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μεταβεί στο προάστιο Κονφλάν-Σεντ-Ονορέν του Παρισιού, σημείο της επίθεσης που δέχθηκε ο καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, μετέδωσε το BFM.

Το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως ο Μακρόν θα πάει στο προάστιο έπειτα από μια επείγουσα συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών σήμερα το βράδυ.

«Απόψε, η δημοκρατία δέχτηκε επίθεση μετά την ανέντιμη δολοφονία ενός λειτουργού της, ενός καθηγητή» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Παιδείας της Γαλλίας, Ζαν Μισέλ Μπλανκέ. «Η σκέψη μου βρίσκεται στην οικογένειά του. Η ενότητα και η ακεραιότητά μας είναι η μόνη απάντηση απέναντι στην θηριωδία της ισλαμικής τρομοκρατίας. Θα την αντιμετωπίσουμε» έγραψε.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.