Αλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στην Κρήτη

 

Αλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο χώρο της Κρήτης και κοντά στην περιοχή της Σητείας.

Απανωτές σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες στις θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά και βορειοδυτικά της Κρήτης.

Μόνο την τελευταία ώρα έχουν καταγραφεί πέντε σεισμοί εντάσεως από 2,7 έως 3,4 Ρίχτερ. Συγκεκριμένα, τρεις καταγράφηκαν στις 17:22, στις 18:10 και στις 18:18 με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο βόρεια της Σητείας.

Επίσης, στις 18:47 καταγράφηκε σεισμός 3,3 Ρίχτερ ενώ τις 18:31 καταγράφηκε δόνηση 3,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Εργαστήριο Σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 69 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου και εστιακό στα βάθος 17 χλμ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια καταγραφή ζημιάς.

ttps://www.dikaiologitika.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.