Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό για τον κορωνοιο-διαφθορα




Σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό για τον κορωνοιο-διαφθορα   

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης, όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, το 5G και τη διαφθορά.

 500 διαμαρτυρόμενοι απάντησαν πετώντας πέτρες κατά των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια έκαψαν περιπολικά και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο.

Η μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατέληξε σε εμπόλεμη ζώνη αφού σημειώθηκαν επεισόδια με ομάδα ατόμων να ρίχνουν φωτοβολίδες ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή του Μόλου πρόσωπα έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών και έριχναν πέτρες κατά μελών της Δύναμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Η Αστυνομία απέστειλε δυνάμεις ενίσχυσης στην περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, sigmalive.com


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.