Έκρηξη σε σκάφος στη Μαρίνα Ζέας.



Έκρηξη από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε την Πέμπτη στο μηχανοστάσιο ιδιωτικού σκάφους αναψυχής που βρισκόταν πρυμνοδετημένο εντός τουριστικού λιμένα Ζέας και τελούσε υπό ακινησία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του λιμενικού και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για παροχή συνδρομής στο περιστατικό. Οι τραυματίες αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ενώ για προληπτικούς λόγους ποντίστηκε επαρκές μήκος πλωτού φράγματος.

Ο πλοίαρχος του ανωτέρω πλοίου συνελήφθη. Προανάκριση διενεργείται από το Ε΄ Λιμενικό Τμήμα Ζέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.