Έπεσε η κυβέρνηση στα κατεχόμενα της Κύπρου



Ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος, στα Κατεχόμενα, ανακοίνωσε, το βράδυ της Τρίτης (06/10), την αποχώρηση της παράταξής του από την «κυβέρνηση» των Τουρκοκυπρίων. 


Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση της παράταξης, ο επικεφαλής της, Γενάλ Γιουρς, άφησε αιχμές για την αξιοπιστία της «κυβέρνησης» και του ψευδοκράτους.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος είπε:

«Το κόμμα μας ενήργησε υπεύθυνα και διαδραμάτισε τον ρόλο του σε αυτήν την περίοδο που ήμασταν στην "κυβέρνηση". Ο Κουντρέτ Οζερσάι, ο αρχιτέκτονας του "Υπουργείου Εξωτερικών" και η πρωτοβουλία Maraş, εξουσιοδοτήθηκαν άμεσα σε σχέση με την "Εξωτερική Πολιτική". Η Συνέλευση του Λαϊκού Κόμματος αποφάσισε να αποχωρήσει από την "κυβέρνηση". Θα ενεργήσουμε με αίσθημα ευθύνης έως ότου σχηματιστεί η νέα "κυβέρνηση"».

https://sputniknews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.