Πογκρόμ Αρμενίων από τάγματα εφόδου του Ερντογάν σε γαλλικές πόλεις (βίντεο)


Το βράδυ της Τετάρτης, ισλαμιστές Τούρκοι, Αζέροι, Πακιστανοί και Αλγερινοί βγήκαν στους δρόμους της γαλλικής πόλης Λυών, με σημαίες και ρόπαλα στα χέρια και αναζητούσαν Αρμένιους.

 
Χτύπησαν πέντε Αρμένιους που συνάντησαν στο δρόμο και τους έστειλαν στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένους.

Στη συνέχεια έκαναν πορείες στους δρόμους της γαλλικής πόλης και φώναζαν στους Αρμένιους που μένουν εκεί, «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και «που είστε Αρμένιοι, βγείτε έξω».

Το ίδιο βράδυ, μια άλλη πορεία Τούρκων Γκρίζων λύκων και Αζέρων φανατικών εξελίχθηκε σε μια άλλη γαλλική πόλη τη Ντιζόν.

Κι εκεί οι Τούρκοι αναζητούσαν Αρμένιους για να τους επιτεθούν.

Όλα αυτά γίνονται για να προκαλέσουν το φόβο στους Αρμένιους που ζουν στη Γαλλία και αποτελούν τη μεγαλύτερη κοινότητα Αρμενίων στον κόσμο.

Με ευθύνη του Ερντογάν, που γεννά με τη ρητορική του μίσος, άρχισαν ενεργούν στην Ευρώπη οι Τούρκοι μετανάστες και να δείχνουν τι προβλήματα έχουν αποφασίσει να προκαλέσουν σε δημοκρατικές χώρες, με τις οποίες έχουν δημιουργήσει προηγούμενα.



πληροφοριες απο FRANCEAT

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.