Εκπαίδευση και μετάβαση στο «μέτωπο» για την Πρώτη Κυρία της Αρμενίας

Κάποιες πολεμούν για την πατρίδα και κάποιες είναι απλά κομψές.....


 Η μάχη στο Ναγκόρνο Καραμπάχ βρίσκεται σε εξέλιξη και οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτος για την Αρμενία, στο πλευρό της οποίας αναμένεται να βρεθεί και η Πρώτη Κυρία της χώρας.

Αρχικά η σύζυγος του πρωθυπουργού θα περάσει από εκπαίδευση με ακόμη 13 γυναίκες, σ’ ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης για 45 μέρες. Οι γυναίκες που θα επιλεγούν για να λάβουν μέρος στην εκπαίδευση, θα είναι ηλικίας 18 ως 27 ετών.

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό» είχε γράψει η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ενθουσιασμό και εύσημα στη χώρα.

pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.