Άγνωστοι επιτέθηκαν στην Εισαγγελέα της δίκης για τη δολοφονία της Τοπαλούδη



Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε η Εισαγγελέας της δίκης της Ελένης Τοπαλούδη, Αριστοτελεία Δόγκα, στην περιοχή της Κυψέλης, το βράδυ της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε όταν η ίδια έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Τότε την πλησίασαν άγνωστοι και τη χτύπησαν. Η Αριστοτελεία Δόγκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκλείστηκε η εκδοχή της ληστείας. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια. Στο παρελθόν η Εισαγγελέας είχε δεχτεί απειλές.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ροδίτης είχε δικηγόρο τον Άκη Δημητριάδη, εκλεκτό της ΝΔ στο νησί της Ρόδου και η οικογένεια του με τον Άκη Σκέρτσο, Υφυπουργό  παρά το Πρωθυπουργό.
 Ο τελευταίος μάλιστα μετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης την κατηγορούσε χυδαία  σε ανάρτηση στο fb του...



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.