Διακόπτονται οι ελληνοτουρκικές διαπραγματεύσεις στο ΝΑΤΟ


Όπως φαίνεται οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει και ζητούν πλέον παράλογα πράγματα και κάποιοι τα δέχονται.. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα φωνές που αντιδρούν και προσπαθούν να σταματήσουν την κατρακύλα της προδοσίας.

Η  προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ της τουρκικής και της ελληνικής αντιπροσωπείας στα γραφεία του ΝΑΤΟ αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους και επί της ώρας διακόπτονται αυτές οι συνομιλίες.


Πληροφορίες του pronews.gr αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις που έχουν τεθεί από την πλευρά της Άγκυρας για μερική αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και για παύση αναχαιτίσεων των τουρκικών μαχητικών μεταξύ των 6 και 10 ν.μ. και μία σειρά άλλων μέτρων έχουν αιφνιδιάσει σε τέτοιο βαθμό την ελληνική πλευρά και έχουν δημιουργήσει μεγάλη αντίδραση ακόμα και μεταξύ των μελών της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Ο μηχανισμός έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του κινδύνου συμβάντων και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο και περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας γραμμής επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για τη διευκόλυνση της αποκλιμάκωσης στη θάλασσα ή στον αέρα και σειρά μέτρων για την αποφυγή εντάσεων που ουσιαστικά επιτρέπει στην τουρκική στρατιωτική μηχανή να κινείται ανενόχλητη και να στηρίζει τις τουρκικές διεκδικήσεις.

Η συνάντηση, στην οποία αναμενόταν να συζητηθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες της συμφωνίας αυτής, ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο στην έδρα του ΝΑΤΟ.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.