Η επιλεκτική μνήμη του Στόλτενμπεργκ
Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ κάθε φορά που “στριμώχνεται” για το θέμα της Τουρκίας, παθαίνει ένα είδος αμνησίας! Όταν τον ρώτησαν από το CNN, γιατί η Τουρκία είχε δικαίωμα να καταρρίψει ρωσικό μαχητικό για μια παραβίαση δευτερολέπτων και δεν το ΄χει η Ελλάδα με τις  χιλιάδες παραβιάσεις, δεν θυμόταν τι γίνεται στο Αιγαίο!

Τώρα ξέχασε ότι η Τουρκία είναι ακόμη μέλος του ΝΑΤΟ! Όταν ρωτήθηκε για τις συγκρούσεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο κ.Στόλντεμπεργκ δήλωσε με το ατάραχο ύφος του ότι “το ΝΑΤΟ δεν είναι μέρος της σύγκρουσης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ”! Και η Τουρκία που παίρνει μέρος στον πόλεμο και υποδαυλίζει τις συγκρούσεις τι είναι; Δεν είναι ΝΑΤΟ;

Καλό θα ΄ναι ο κ.Στόλντεμπεργκ να σοβαρευτεί. Δεν μπορεί σε κάθε ευκαιρία να λέει πόσο σημαντικός είναι ο στρατός της Τουρκίας για το ΝΑΤΟ και όταν δεν τον βολεύει να την…βγάζει από τη Συμμαχία.
militaire.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.