“Παρέμβαση” Ερντογάν στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: “Κακομάθατε Ελλάδα-Κύπρο θα κινηθούμε όπως εμείς θέλουμε”!


Την ώρα που η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ εξελίσσεται ,ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτηρίζει την ΕΕ “αναποτελεσματικό θεσμικό όργανο” που έχει “κακομάθει την Ελλάδα και την Κύπρο”!

Σε ομιλία του υποστήριξε ότι η Τουρκία «δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση παρά να εφαρμόσει τις δικές της πολιτικές, αυτοβούλως, για να διασφαλίσει τα δικαιώματά της στην Ανατολική Μεσόγειο».


“Προτρέπω όλες τις χώρες να υποστηρίξουν τον αγώνα μας για ειρήνη”, είπε και αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε:

«Γοητευμένη από τα αιτήματα της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης, η ΕΕ έχει πλέον μετατραπεί σε αναποτελεσματικό θεσμικό όργανο…Εναπόκειται στην Ελλάδα και στην ελληνοκυπριακή διοίκηση είτε να χαλαρώσουν την ένταση μέσω του διαλόγου είτε να τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση», πρόσθεσε.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.