Ιερώνυμος: Η Εκκλησία δεν υπάρχει ούτε για να πολιτεύεται, ούτε για να αντιπολιτεύεται


Μήνυμα ενότητας και μνήμης έστειλε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος κατά την Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Ιερώνυμος απευθυνόμενος προς όλες τις κατευθύνσεις κάλεσε να μην δηλητηριάζεται αυτή η ημέρα, ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε «η Εκκλησία δεν υπάρχει ούτε για να πολιτεύεται, ούτε για να αντιπολιτεύεται».

Για την Εθνική Επέτειο τόνισε ότι «η ημέρα είναι για να ενισχύουμε την αλληλεγγύη» και πρόσθεσε «Η γενιά του ‘40 φεύγει και μένουμε εμείς να θυμόμαστε και να λέμε στα παιδιά μας».

Στο τέλος της Δοξολογίας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος έψαλε τον Εθνικό Ύμνο:



larissanet.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.