ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» Η Ελλάδα μπλόκαρε πτήση ΜΚΟ: Ολλανδοί ξεκίνησαν με αεροπλάνο για τη Λέσβο για να πάρουν πρόσφυγες!



Μια νέα απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές Ολλανδούς ακτιβιστές, μέλη ΜΚΟ, έρχεται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, Ολλανδοί, μέλη μιας ΜΚΟ, ναύλωσαν αεροπλάνο και ξεκίνησαν από την Ολλανδία με προορισμό τη Λέσβο, με σκοπό να πάρουν μαζί τους όποιον πρόσφυγα και μετανάστη το επιθυμούσε!


Η πτήση δεν είχε κάποια ειδική άδεια και όταν ενημερώθηκε η Αθήνα επικοινώνησε με το Αμστερνταμ, όπου και εκεί δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση. Έτσι έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για μια ιδιωτική πρωτοβουλία των μελών της ΜΚΟ και το αεροσκάφος μπλοκαρίστηκε στον αέρα.

Το αεροπλάνο των Ολλανδών αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και θα επιστρέψει στο Αμστερνταμ, χωρίς να γίνει κάποια στάση στη Λέσβο.
Μηταράκης: «Η δημόσια ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα»

Σε σχετική δήλωσή του για τα παραπάνω, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφερε: «Οι μετεγκαταστάσεις αιτούντων άσυλο και αναγνωρισμένων προσφύγων, υπόκεινται στους κανόνες των επίσημων διακρατικών συμφωνιών. Όταν δεν ακολουθούνται, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Η δημόσια ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα».

  https://www.iefimerida.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.